Har du fået en plet på sofaen?

Åh-åh! Har du spildt vin på den hvide sofa, eller er hunden hoppet op med dens beskidte poter? Hvis du ikke kan få pletten af (husk risiko for skjolder), så kan vi hjælpe dig med at få dine møbler til at blive rene og pæne igen.

Uanset om du har fået en plet eller ej, så kan rens og smudsafvisende imprægnering af møbeltræk være med til at opfriske dine gamle møbler og være med til at give dem et nyt liv.
 

Masser af erfaring

Vi har erfaringen og ekspertisen til at rense mange forskellige former for møbelbetræk – uanset materiale, farve og mængde. Selv flere af vores kollegaer bruger os som underleverandør.

Vi renser skånsomt og effektivt betrækket, så dine møbler kommer til at fremstå så godt som nye, og vi har succes med at fjerne de mest genstridige pletter.


Så hvis du selv har givet fortabt med pletfjerningen, så kan vi hjælpe. I mange tilfælde er det bedst at kontakte et renseri, inden du selv giver dig i kast med pletfjerningen, da vi oftest kan rense uden at efterlade skjolder og mærker på betrækket.

Bor du i området omkring Allerød, Virum eller Lyngby, så prøv vores rens af møbelbetræk på vores renseri. Vi er meget hurtige og effektive og fleksible omkring indlevering og afhentning.

 

KONTAKT