tæpperens hos dit renseri i Virum

Pris eks. pr. m2
 
 
Alm. gulvtæpper kr. 220,-
Ægte tæpper kraftige tæpper kr. 275,-
Ægte tæpper m. silke kr. 325,-
Helsilketæpper kr. 500,-
Rensning af tæpper hos renseri i Virum


Kontakt Texpert Virum og hør mere om tæpperens

 

Få udført tæpperens i Virum

Har dine tæpper brug for en grundig rensning og/eller vask, så finder du dit nærmeste tæpperenssted tæt på Virum Station. Her ligger Texpert på Skovridergårdsvej 69, på en sidevej til Frederiksdalsvej. Der er med andre ord ingen undskyldninger for, at dine tæpper ikke skal renses. Vores centrale beliggenhed og moderne renseri med fokus på miljøvenlige fremgangsmåder, hvor vi minimerer vores vandforbrug, stræber efter at være din lokale løsning. Vi arbejder med stort set alle slags tekstiler på skånsom og effektiv vis – for både dig og vores natur.

 

 
Mere end 80 års erfaring
Siden 1934 har vi udført kvalitetsarbejde inden for rensning og vask af tæpper. Vi giver dine tekstiler nyt liv med et smil på læben og så er du ydermere sikker på, at servicen er i top. Med bred ekspertise og mangeårig erfaring udfører vi tæpperens og vask for både private kunder såvel som erhvervskunder i form af industrivirksomheder og lignende.

 

 
Få et uforpligtigende tilbud allerede i dag
Du kan ringe til os på tlf. nr.: 45 85 28 30 eller sende en mail til virum@texpert.dk. Vi sidder klar til at rådgive dig efter bedste evne. Vi har til huse på den anden side af parkeringspladsen tilhørende Virum Station, nærmere betegnet Skovridergårdsvej 69, 2830 Virum. Her tilbyder vi gode parkeringsforhold. På vores hjemmeside: texpert.dk finder du yderligere informationer om vores services og priser på tæpperens af silketæpper, ægte tæpper, kraftige tæpper og alm. gulvtæpper.