tæpperens hos dit renseri i Allerød
 
Pris eks. pr. m2
 
Alm. gulvtæpper kr. 220,-
Ægte tæpper kraftige tæpper kr. 275,-
Ægte tæpper m. silke kr. 325,-
Helsilketæpper kr. 500,-


Tæpperens Allerød

Kontakt Texpert Allerød for at høre mere om Tæpperens

 

Få udført din tæpperens i Allerød
På Stationspassagen i den Nordsjællandske Kommune har vi til huse. Her får du alt den service og ekspertise du har brug for med et smil på læben. Vores største egenskab er at give dine tæpper nyt liv og sørge for at du bliver kvit for pletter, husstøvmider og dyrelopper. Derudover tilbyder vi dig som kunde alt fra rådgivning til vejledning, hvis du måtte have behov for en kyndig hjælp.

Vi har leveret kvalitetsrensninger siden 1934
For mere end 80 år siden blev vores virksomhed stiftet. Igennem den lange årrække har altid haft fokus at udføre kvalitetsarbejde for vores kunder, hvad enten de er private eller erhvervskunder i form af industrivirksomheder eller lignende. Siden 2001 har vi haft et endnu større fokus på at skåne miljøet og effektivitetsoptimere vores virksomhed – både for at din og naturens skyld. Her gør vi alt for at minimere vores vandforbrug. Vi udfører et utal af services inden for rensning og vask af tekstil, hvor du kan få udført tæpperens af ægte tæpper, alm. tæpper, kraftige tæpper og silketæpper.

Kontakt os og få et uforpligtigende tilbud
Har du brug for rådgivning eller vejledning kan du ringe til os på tlf. nr.: 48 17 25 24 eller sende en mail til
allerod@texpert.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig efter bedste evne. Vi har adresse tæt på Allerød Stationsvej, nærmere betegnet Stationspassagen 3, 3450 Lillerød/Allerød. Her tilbyder vi gode parkeringsforhold. På vores hjemmeside: texpert.dk finder du yderligere informationer om vores services og priser på tæpperens af alt fra alm. tæpper til ægte tæpper.