tæpperens hos dit renseri i Lyngby

Pris eks. pr. m2
 
 
Alm. gulvtæpper kr. 220,-
Ægte tæpper kraftige tæpper kr. 275,-
Ægte tæpper m. silke kr. 325,-
Helsilketæpper kr. 500,-
Rensning af tæpper Lyngby

Kontakt Texpert Lyngby og hør mere om Tæpperens
 

Få dine tæpperens klaret i Lyngby

Tæt på Lyngby Station i den nordlige del af Storkøbenhavn finder du vores moderne renseri. Her kan du blive pletter, dyrelopper og husstøvmider kvit. Hos Texpert er du garanteret en kvalitetsrensning og vask af dine tæpper. Hvad enten det er alm. tæpper, ægte tæpper, silketæpper eller kraftige tæpper. Vi sætter en dyd i at udføre arbejdet på effektiv og skånsom vis – både for dig og for naturens skyld. Der er stort set ikke det stykke tekstil, som vi ikke kan arbejde med og vi gør alt for at minimere vores vandforbrug.
 
Vores renserierfaring strækker sig over mere end 80 år
Tilbage i tidernes morgen i 1934 har vi arbejdet med rensning og vask af tæpper. Med årene har det taget fart og derfor udfører vi i dag et utal af services inden for rensning af tekstil. Siden 2001 har vi sat yderligere fokus på at anvende miljøvenlige og skånsomme arbejdsmetoder. Vores brede ekspertise og mangeårige erfaring tilbydes til alt fra privatkunder til industrivirksomheder og andre erhvervskunder. Har du spørgsmål om vores services står vi på spring for at vejlede dig.
 
Tag kontakt og få et uforpligtigende tilbud
Du kan ringe til os på tlf. nr.: 45 87 70 11 eller sende en mail til lyngby@texpert.dk. Vi sidder klar til at rådgive og vejlede dig efter bedste evne. Vi befinder os tæt på Lyngby Station på Ulrikkenborg Plads 1, 2800 Lyngby. Her tilbyder vi gode parkeringsforhold. På vores hjemmeside: texpert.dk finder du yderligere informationer om vores services og priser på tæpperens af alt fra silketæpper til kraftige tæpper.