Professionel og effektiv skjortevask

Træt af at vaske og stryge dine skjorter? Eller fortjener dine eksklusive skjorter en professionel skjortevask på et seriøst og effektivt renseri?

Så lad Texpert renserierne tage hånd om dine skjorter.

Vi tilbyder både skjortevask for private samt erhverv. Mange har allerede haft glæde af vores gode og hurtige service. Står du derfor og skal bruge en fast samarbejdspartner, er vi renseriet, du ikke må gå glip af.

Effektiv 24 timers service

Er du på farten, og skal du have yndlingsskjorten renset, så tøv ikke med at komme forbi et af vores renserier. Kommer du ind om formiddagen, kan vi ofte have din skjorte klar allerede til om aftenen. Du behøver altså ikke gå i panik, hvis du opdager en plet, du ikke havde lagt mærke til før.

Efter vask og strygning hænger vi dine skjorter på bøjler, emballeret i plastic, så de holder sig pæne og glatte. Du er altså sikret den bedst mulige behandling af dine skjorter lige fra indlevering til afhentning, og din skjorte er klar til at tage på, når du får den retur.

Fokus på miljørigtig skjortevask

Når du indleverer en skjorte til skjortevask, indleverer du samtidigt din skjorte i professionelle og erfarne hænder.

Vi vægter både det interne og eksterne miljø højt, og vores service er derfor baseret på en så skånsom påvirkning af miljøet som muligt. Det giver dig rene og pæne skjorter, som er fri for kemikalier. Det er altså både til gavn for både skjorten, dig og miljøet.

Med specialsæber bevarer vores skånsomme skjortevask dine skjorters farver. Derudover er det med til at forlænge skjorternes levetid, da det vedligeholder og plejer mere end almindelige vaskemidler gør.

Skal din skjorte til vask?

Ønsker du at gøre brug af vores tilbud om skjortevask, er du velkommen til at kigge forbi et af vores renserier og høre mere om vore fordelagtige abonnementstilbud.

Du finder dit nærmeste Texpert renseri her.

Du kan også indlevere dine skjorter på et af vores indleveringssteder.
Se en oversigt over indleveringssteder her.