Skindrens, der redder dit skind

Skindtøj er flot og behageligt at have på. Men det kræver særlig pleje og vedligeholdelse for at beholde sin blødhed, glans og farve. Du skal altså sende dit skindtøj til skindrens på et renseri med forstand på skind. Det har vi hos Texpert.

Kig forbi et af vores renserier og få en uforpligtende snak om skindrens af dit tøj. Vi klarer både rens af ruskind og læder.

Find dit Texpert renseri her.

Skind har brug for professionel behandling

Ligesom alt andet tøj bliver skind slidt, snavset og udtørret, og sørger du ikke for at vedligeholde og pleje det, vil det blive mat, trist og i værste fald gå i stykker.

Skind kommer med tiden også til at lugte, da sved sætter sig. Men vil du af med lugten, kræver det specialrensning af hensyn til fedindholdet i læderet. Har du ydermere været uheldig at få en plet på dit skindtøj, skal du hurtigst muligt tage det med til skindrens på vores renseri.

Her gennemgår dit skind en grundig og specialtilpasset rensning, som genopretter dets naturlige balance. Dit skind forbliver dermed smukt, blødt og smidigt.

Skånsom og omhyggelig skindrens

Når du sender dit skind til rens, bades det i skindolie, som sikrer, at skindet ikke tørrer ud. Det bevarer med andre ord skindets smidighed. Dernæst bliver skindet imprægneret, så det bliver mere modstandsdygtigt over for regn og snavs. Tilbage er tørringsprocessen, og så er dit skind klar til afhentning.

Vores skånsomme og professionelle skindrens er din garanti for smukt skind af god holdbarhed.

Få dit smukke skind tilbage

Trænger dit skind til en kærlig hånd, bør du ikke tøve med at benytte dig af vores service inden for skindrens. Vi sørger for, at du får glæde af dit skindtøj i mange år endnu.

Kontakt dit nærmeste Texpert renseri, og hør hvad dine muligheder er.

Du har også mulighed for at indlevere dit tøj til på et af vores indleveringssteder.
Se vores oversigt over indleveringssteder her.