Rensning af tøj

Skal jakkesættet, gallakjolen, pelsen eller skjorterne renses? Og søger du et renseri, som garanterer en både effektiv, miljørigtigt og skånsom rensning af dit tøj?

Så kan du trygt overlade dit tøj til et Texpert renseri. Find et renseri nær dig her.

Vi har erfaringen, ekspertisen og teknologien til at rense sarte stoffer og materialer; deriblandt silke, uld, hør, skind m.m.

Rent tøj uden kemikalier

Med vores moderne rensningsmetoder får du en rensning af tøj, hvor både det interne og eksterne miljø er i fokus. Vores renseproces er fri for klorerede opløsningsmidler, og vi benytter blandt andet aromatfri kulbrinte, som bevarer tøjets smidighed og blødhed.

Ved rensning af tøj vil renseprocessen bestå af 3 faser:

  • Forskyl
  • Hovedskyl med tilsætning af rensesæbe
  • Tørring (indtil al rensevæske er ude af tøjet).

 Du sikrer dig altså en optimal rensning af tøj uden rester af rensemidler, som kan påvirke både dig og miljøet.

Respekt for dit tøj

Med os som dit foretrukne renseri, får du et renseri, som behandler dit tøj og dine tekstiler, som var det vores eget. Respekt, grundighed og varsomhed er altså grundkernen i vores arbejde og behandling af dine tekstiler.

Efter rensning af dit tøj hos et Texpert renseri har det aldrig været i bedre form eller flottere stand. Jo, det skulle måske lige være, da det hang på bøjlen i butikken.

Specialopgaver, hotelservice og firmarens

Står du og mangler et renseri til en specialopgave, som kræver finesse, høj faglig ekspertise og know-how? Så kan du trygt vælge Texpert til opgaven. Vi har blandt andet erfaring med rensning af museumstøj, som kræver en omhyggelig og nænsom rensning.

Er du i hotelbranchen eller i en virksomhed, og ønsker du et samarbejde med et professionelt renseri til rensning af tøj eller tekstiler, er vi ligeledes et oplagt valg. Gennem årene har vi betjent en lang række forretninger, hoteller samt privat- og industrivirksomheder.

Send dit tøj til rens – nemt og hurtigt

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om dine muligheder for rensning af tøj.
Du finder en oversigt over vores hovedrenserier her. Du har også mulighed for at sende dit tøj til rens på et af vores indleveringssteder. Find et indleveringssted nær dig.

Vi garanterer en hurtig og effektiv rens, så du hurtigt kan få dit tøj retur i pæn og ren stand.