Rensning af tæpper af høj kvalitet

Trænger dit tæppe til en god omgang rensning? Har det været genstand for flere års slid og snavs, og har skidtet dannet et lag, som skjuler tæppets flotte glans og farve? Udnyt dit tæppes potentiale, og lad det atter berige hjemmet med farve, varme og hygge.

Texpert renseri tilbyder rensning af tæpper af enhver art. Vi har blandt andet specialiseret os i rensning af ægte tæpper og tilbyder tæpperens, der vedligeholder og frisker farven op.

Kontakt din nærmeste Texpert og få en professionel rensning af dine tæpper.

Hvad gemmer dit tæppe på?

Tæpper gemmer ofte på meget skidt, trods hyppig støvsugning. Med tiden kommer der således mange små snavspartikler ned mellem tæppefibrene – snavs, du ikke ser med det blotte øje. Det er blandt andet små sandkorn, som sidder og slider på tæppefibrene.

Du bør derfor jævnligt sørge for en professionel rensning af dine tæpper (især de ægte) for optimal vedligeholdelse og forlængelse af levetid. Det er dog ikke den eneste grund til, at du bør få renset dit tæppe.

Forbedr dit indeklima med professionel tæpperens

Et tæppe har flere funktioner. Det er ofte en del af udsmykningen af hjemmet, men det har også en praktisk funktion, da du undgår at slide på dit gulv. Uanset hvilken funktion dit tæppe udfylder, bør du dog sende det til tæpperens med jævne mellemrum, da det har stor betydning for dit indeklima.

Dit tæppe gemmer på skidt, støv og snavs, som hvirvles op i luften i dagligdagen. Dit indeklima forringes, og det kan have betydning for både dit helbred og humør. Sørg for en professionel rensning af dine tæpper og få glæde af tæppets praktiske samt æstetiske funktion og opnå samtidigt et sundere indeklima.

Rensning af tæpper uden begrænsninger

Hvad enten du ønsker tæpperens af et ægte håndknyttet tæppe silke i eller et almindeligt kludetæppe, får du den bedst mulige rensning af dine tæpper på et Texpert renseri. Der er ingen begrænsning på, hvor stort et tæppe, vi kan rense. Og er det for stort til, at du selv ønsker at indlevere det, tilbyder vi afhentning på din adresse.

Du får også imprægnering af tæppet mod tillæg, hvis dette ønskes. Det gør dit tæppe mere modstandsdygtigt overfor snavs og slid, da det fungerer som en slags balsamering af tæppets fibre.

Find din foretrukne Texpert her på listen eller se, hvilket indleveringssted der er nær dig.