Texpert renseri
- Vi gi’r dine tekstiler nyt liv

Kan du huske fornemmelsen af nyt og lækkert tøj på kroppen? Eller din begejstring over, hvordan dit nye ægte tæppe fylder stuen med liv og stemning?

Lad ikke dine favorittekstiler miste deres betydning, farve og glans. Få dem renset på et professionelt renseri, forlæng deres levetid og få glæde af dem i mange år fremover.

Find et Texpert renseri nær dig

Miljøbevidst renseri med optimale forhold

Et Texpert renseri er dit sikre valg, når du ønsker rene og flotte tekstiler – uden brug af miljøskadelige kemikalier.

Når du træder ind på et Texpert renseri, vil du straks opdage, at der ingen lugt af kemikalier er. Her hersker sund og ren luft. Det skyldes, at vi vægter både det interne og eksterne miljø højt, hvorfor vi går forrest i kampen om alternative opløsningsmidler, som hverken skader tøj eller miljøet omkring os.

Som nogle af de første i branchen tog vi de klorerede opløsningsmidler ud af processen, og i dag bruger vi udelukkende aromatfri kulbrinte. Du undgår altså uønskede kemikalier, lugt og forvasket tøj. I stedet får du dit tøj tilbage i topform.

Alle vores renserier er naturligvis udstyret med den nyeste teknologi og de bedste forhold. Dine tekstiler opbevares derfor i rene og ventilerede lokaler.

Hold på form, farver og pailletter

Når du nu har investeret i pelsen, du altid har drømt om, eller fået en kvalitetsjakke som Canada Goose jakken, er det ikke blot en god idé at passe godt på den. Det er også en god investering. Det gør du blandt andet ved at lade den rense af et renseri som Texpert.

Vores miljøvenlige og hygiejniske renseproces er særligt udviklet med henblik på en så skånsom og miljørigtig rensning af dine tekstiler som muligt.

Fleksibel service og rens

Som renseri med solid erfaring og høj ekspertise sætter vi en ære i at levere det optimale resultat til tiden.

Du kan indlevere dine tekstiler i et af vores renserier eller på udvalgte indleveringssteder. Se en oversigt over indleveringssteder her. Ønsker du afhentning på din firmaadresse eller privat, er dette også en mulighed.

Kontakt dit Texpert renseri nær dig, hør mere om dine muligheder og få en løsning, der dækker dine behov.