Rens af jakkesæt

Eksklusiv beklædning kræver pleje af et erfarent og kvalitetsbevidst renseri, som forstår sig på kunsten at vedligeholde og rense eksklusive tekstiler – deriblandt jakkesæt. Det gør vi hos Texpert.

Forlæng dit jakkesæts levetid og lad os tage os nænsomt af dit jakkesæt. Find en Texpert nær dig.

Skånsom, miljøvenlig og effektiv renseproces

Et jakkesæt skal jævnligt på renseri for at holde sig pænt og rent. Derfor arbejder vi altid på at optimere vores renseriers renseprocesser og procedurer. For at skabe en så skånsom renseproces som muligt, har vi blandt andet taget de klorerede opløsningsmidler ud af processen og anvender aromatfri kulbrinte.

Det er med til at sikre dig kvalitetspleje og -vedligeholdelse af dit jakkesæt samt en nænsom og miljørigtig rens af dit jakkesæt.

Fjern al snavs – synligt som skjult

Ved rens af et jakkesæt får du ikke blot fjernet synlige pletter. Du får også bugt med usynligt snavs såsom tobaksrøg, støv, sved m.m.

Har du fået en plet på dit jakkesæt, er det vigtigt, at du kommer ned med den til rens hurtigst muligt, da pletter hærder og sætter sig mere fast. Det gør dem sværere at få bugt med. Er uheldet ude, og har du brug for et hurtigt og godt råd til at mindske skaden mest muligt, er du velkommen til at kontakte dit nærmeste Texpert renseri.

Alsidig og effekt rens af jakkesæt

Når du bestiller en rens af dit jakkesæt på et Texpert renseri, har du samtidigt mulighed for at få tjekket jakkesættet efter for eventuelle reparationer.

Vores skrædderservice omfatter blandt andet opgaver i forbindelse med:
  • Isyning af knapper
  • Udskiftning af lynlås i bukser
  • Oplægning/nedlægning af bukser
  • Påsætning af slidbånd

Efter skrædderservice og rens sørger vi naturligvis for at presse jakkesættet og hænge det på en bøjle i plastpose, så dit jakkesæt er klar til brug med det samme.

Kontakt dit Texpert renseri

Sidder du inde med spørgsmål, eller ønsker du yderligere information om vores service inden for rens af jakkesæt, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Find et Texpert renseri nær dig. Er der ikke et hovedrenseri i nærheden af dig, er der mulighed for at indlevere dit jakkesæt på et af vores mange indleveringssteder. Se en oversigt over indleveringssteder her.

Vi tilbyder også afhentning på din privatadresse eller dit firma – dog kan der være et kørselsgebyr alt efter afstand. Kontakt os og hør mere om privat afhentning.


rens af jakkesæt