Rens din Canada Goose Jakke

Har du anskaffet dig en kostbar Canada Goose jakke? Så er det vigtigt med en forsvarligt og korrekt pleje og vedligeholdelse. Det får du med en professionel rens fra et Texpert renseri, som har stor erfaring i rens af Canada Goose jakker.

Kontakt en Texpert nær dig, og hør mere om dine muligheder.

Texpert – importørens foretrukne renseri

Texpert renserierne er anbefalet af importøren af Canada Goose jakker. Du får altså en specialist med erfaring og ekspertise inden for rens af Canada Goose jakker, som tilbyder de rette forhold og den korrekte behandling af din jakke.

Vores effektive, miljøvenlige samt skånsomme rens efterlader din jakke flot, fyldig og ren og forlænger dens levetid med flere år.

Hold på din garanti

Canada Goose jakker tåler ikke almindelig vask i vaskemaskiner, og din garanti som forbruger, vil derfor bortfalde, hvis du vasker den på egen hånd.

Med en professionel rens, der skåner de dyrebare materialer, jakken er fremstillet af, sikrer du dig en optimal vedligeholdelse af din jakke. Skulle der senere hen opstå skader på jakken, vil du stadig være dækket af fabriksgarantien

Miljørigtig og optimal rens af Canada Goose

billede af canada goose jakke rens paa renseriLigesom med alt andet tøj vil din Canada Goose jakke også blive slidt og snavset af almindelig brug samt vind og vejr. Derudover vil jakken også med tiden komme til at bære lugten af sved med sig. Derfor er det vigtigt at vedligeholde jakken, så den holder sig flot, og du får glæde af den i mange vintre fremover.

Vi har for længst stoppet med at bruge de klorerede opløsningsmidler i renseprocessen. Du undgår dermed uønskede og kraftige kemikalier, der negativt påvirker vort miljø. I vores renseproces anvender vi aromatfri kulbrinte, som er særligt skånsomt overfor tekstiler. Derudover sørger vi for vedligeholdelse af imprægneringen af din jakke, så den kan stå imod det danske vejr.

Du sikrer dig altså en rens af din Canada Goose jakke, hvor der bliver taget hensyn til både stof og fyld, og som holder din jakke flot, ren og fyldig.

Husk at indlevere din Canada Goose når sæsonen er slut. Så er den klar, når du skal bruge den igen. Snavs sætter sig mere fast som tiden går.

Vi foretager også reparationer som for eksempel udskiftning af strikmanchetter ved ærmegab.

Kontakt dit nærmeste Texpert renseri eller find et indleveringssted nær dig.