Pelsopbevaring – send pelsen på sommerferie

Har du en pels, som du er glad for og ønsker at passe godt på? Så skån den for sommerens fugt og varme, og få den opbevaret under sikre og gode forhold hos Texpert indtil næste vintersæson.

Indlevér din pels på et Texpert renseri nær dig.

Når du indleverer din pels til pelsopbevaring tilbyder vi samtidigt professionel og skånsom rensning af pelsen, så den er klar til brug med det samme, når du ønsker den udleveret igen.

Smuk og smidig pels, sæson efter sæson

Din pels er i trygge hænder, når du vælger at opbevare den hos os. Vi har mange års erfaring med pelsopbevaring og håndterer enhver pels med den største respekt og varsomhed. Din pels får den rette pleje og vedligeholdelse, og hvis du ønsker det, sørger vi gerne for – sammen med dig – at gennemgå din pels for syninger, foer, lukketøj m.m.

Du har altså også mulighed for at få udført mindre reparationer med vores professionelle skrædderservice, inden du sender din pels på sommerferie.

Læg dertil sikre og optimale betingelser for opbevaring under kølige forhold, hvor temperatur og luftfugtighed er nøje afstemt. Tilsammen giver det dig en pels, der forbliver smuk, smidig og glansfuld, og som du har glæde af i mange år fremover.

Hvorfor professionel pelsopbevaring?

Opbevarer du din pels privat i hjemmet henover sommeren, risikerer du, at pelsen hurtigere forgår og bliver mør. Risikoen for at pelsen opbevares enten for tørt, varmt eller fugtigt er for høj, og din pels mister hurtigere sin glans og smidighed.

Giv din pels de optimale betingelser i ly for sommerens varme, og lad os sørge for at hænge den på køl i specielt fremstillede mølsikre bokse.

Indlevering og afhentning af pels til opbevaring

Du er velkommen til at indlevere din pels til opbevaring på et Texpert renseri eller hos en af vores samarbejdspartnere. Se oversigten over indleveringssteder, vi samarbejder med, eller find dit nærmeste Texpert renseri her.

Vi tilbyder naturligvis også privat afhentning, hvor vi kommer forbi og henter din pels.

Kontakt os allerede i dag og sikr din pels en sommerferie under de rette forhold.